субота, 24 березня 2018 р.

Всеукраїнська акція "Годівничка"

Учні 6А класу Житомирської загальноосвітньої школи №33 взяли участь у Всеукраїнській акції "Годівничка". За період проходження акції в нашій школі учасники збирали усю необхідну інформацію про зимівлю птахів, про їх видовий склад, майстрували та розміщували годівниці на території школи та по мікрорайону, проводили спостереження за птахами. 

-         Ось що говорять самі діти про свою участь у акції : 
          Кулініченко Тетяна : "Це наш перший досвід участі у подібній акції, але це було дуже і дуже цікаво! Адже виготовити годівнички можна із дощечки, по краях якої робляться невеликі бортики (щоб корм не розсипався). Краще виготовити годівницю з дахом у вигляді будиночка, чим запобігається засипання корму снігом."
  Тарасевич Каріна : "А ще ми дізналися, що виготовляють також годівниці з підручних матеріалів: звичайної пластикової пляшки, пластикового відерця ,пакету з-під молока чи соку. Вирізаємо один отвір або декілька (на ваш розсуд) і підвішуємо до дерева. Залишилось насипати корму. І ось годівничка готова! Годівниці можуть бути різної конструкції. Прикріплюються вони до дерева, на балконі чи біля вікна за допомогою мотузок."




Немає коментарів:

Дописати коментар